#fjellfilm

Mat og overnatting

Fjellitteratur arrangeres på Finse 1222 – som er det tradisjonsrike hotellet på Bergensbanens høyest beliggende stasjon (1222 moh). Hotellet har egne, sterkt rabatterte festivalpriser på Fjellitteratur! Og dersom du vil bo i telt, kan du få kjøpt mat på hotellet. Du kan også bo på Finsehytta under årets Fjellitteraturfestival.

Overnatting for hele helgen, fredag til søndag, på Finse 1222 koster:
2700 kroner pr. person i enkeltrom
2200 kroner pr. person i dobbeltrom
1900 kroner pr. person i flersengsrom 

Dette inkluderer overnatting, middag (fredag og lørdag) og frokost, nistepakke og termos-påfyll (lørdag og søndag). Alle som bor på hotellet i festivalhelgen må også kjøpe festivalpasset til Fjellitteratur.

Overnatting bestilles ved å kontakte Finse 1222 på booking@finse1222.no. Hotellet er holdt av for festivaldeltagere denne helgen. 

For deltagere på skrive- og fotokurset koster overnatting 2950 kroner pr. person, torsdag til søndag. Dette inkluderer middag (torsdag, fredag, lørdag) og frokost, nistepakke og termos-påfyll (fredag, lørdag og søndag).

ANNEN OVERNATTING: 
Turistforeningens hytte på Finse, Finsehytta, er åpen 26.-29. september. Vil du ha annen overnatting, kan du sjekke ut nettsiden www.finse.com for leie av hytter eller leiligheter i området rundt Finse. 

TELT:
Selv om Finse er høyt til fjells, og september kan by på mye forskjellig vær; er det abslutt flotte teltmuligheter på Finse! Det er mulig å spise inne på hotellet selv om du bor i telt. Middag (serveres torsdag, fredag og lørdag) koster 275 kroner pr måltid. Frokost med nistepakke (serverers fredag, lørdag og søndag) koster 175 kroner. Dette bestilles direkte til hotellet når du kommer opp på Fjellitteratur! Bruk av hotellets fasiliteter koster 100 kroner pr person.

Sist opppdatert: 07.08.2013 13:13

Arrangører

DNT

Sponsorer